top of page
brush_stroke_4.png

Jij & Ik Fotografie

JIJ & IK Fotografie kenmerkt zich als visuele verhalenverteller, met een grote liefde voor het documenteren van mensen en families zoals ze zijn,

precies op dit moment. Zachtjes regisserend en poserend, terwijl er sterk wordt gericht op echte menselijke interactie.

Het gaat om de natuurlijke lach, rustige knuffels en alle dingen die je gezin uniek maken.

 

Fotografie is een manier van voelen, van aanraken, van liefhebben. Wat je op film hebt vastgelegd is voor altijd vastgelegd...

Het onthoudt al die kleine dingen, lang nadat het moment voorbij is.

 

Het werk kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijk licht, met de nadruk op de balans tussen zonlicht en schaduw. Het mooie wat de natuur biedt,

hierdoor voelt het meer echt. Tijdens een fotoshoot streven wij altijd naar een ontspannen en ongedwongen setting, wat zorgt voor foto’s die rust

en puurheid uitstralen. JIJ & IK Fotografie duikt samen met jou in het verhaal wat jij wilt vertellen, en legt met veel passie en liefde

jullie herinneringen vast op beeld. Onze openhartige en emotievolle fotografie legt jullie familie authentiek vast,

zodat jullie deze onbetaalbare herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

·     Als je een fotoshoot boekt: 

Bij het boeken van een fotoshoot ga jij als klant automatisch akkoord met de onderstaande voorwaarden. JIJ & IK Fotografie stuurt deze algemene voorwaarden door per mail samen met de offerte. Door de offerte te accepteren, ga je akkoord met alle meegestuurde documenten. Als je dit hebt gedaan, is de reservering voor beide partijen bevestigd.

·     Algemeen:

De fotografe heeft het recht informatie wat betreft tarieven en afspraken te allen tijde aan te passen. Het auteursrecht op de foto’s berust bij de fotografe. De fotografe blijft te allen tijde eigenaar van de foto’s. De fotografe zal in geen geval persoonlijke gegevens zoals email, telefoonnummer etc. openbaar maken.

 

·     Tijdens de fotoshoot:

Tijdens een fotoshoot zal de fotografe er alles aan doen om het moment zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. We drinken eerst even wat om elkaar te leren kennen en rustig in de mood te komen. Mochten we op locatie gaan shooten dan beginnen we ook rustig en zal de fotografe niet meteen met haar camera lopen zwaaien. En zeker met kids erbij. Indien het nodig is tijdens een shoot om langer door te gaan om wat voor reden dan ook, dan is dit natuurlijk geen probleem!

 

·     Aansprakelijkheid:

De fotografe is niet aansprakelijk voor lichamelijke dan wel materiele schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot, tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de zijde van de fotografe.

 

·     Betaling:

Bij de boeking is een aanbetaling van 75 euro nodig. Het resterende bedrag van de fotoshoot wordt binnen 7 dagen na de factuurdatum betaald door de klant. De klant dient de factuur na ontvangst te controleren op eventuele onjuistheden. De klant ontvangt de foto’s nadat er betaald is. Indien de fotografe het verschuldigde bedrag niet binnen de genoemde termijn heeft ontvangen, is de klant 2% van het factuurbedrag extra verschuldigd.

Bij elk fotografie pakket zitten 10 foto's met nabewerking inbegrepen. Het is natuurlijk mogelijk om extra foto's te bestellen, per extra foto kost het 15 euro.

 

·     Resultaat:

Natuurlijk snapt de fotografe dat je heel nieuwsgierig en benieuwd bent naar de beelden, net zoals de fotografe zelf! Daarom start de fotografe binnen twee weken met de selectie en bewerking van de beelden. Deze foto’s zullen zorgvuldig zijn bewerkt in kleur en of zwart wit. Nadat de volledige factuur is voldaan zal de fotografe jouw foto’s in een online gallery plaatsen. De fotografe zal je hiervoor  uitnodigen per mail met daarin een link. Super leuk, want dan kun je eindelijk het resultaat zien en zelf je selectie uitkiezen! Achteraf kun je altijd extra foto's bijbestellen of je pakket upgraden. 

 

·       Hoe bereid je je voor op je shoot:

Tijdens jouw portret fotoshoot mag je poseren in 2 verschillende stijlen. We weten namelijk dat het lastig is keuzes te maken en willen dat jouw fotoshoot naar wens is. Het is goed om al wat outfitopties uit te stippelen. Onze persoonlijke favorieten zijn eenvoudige en neutrale kleuren en tinten; texturen zoals breisels en linnen zien er ook altijd geweldig uit. Wit, cremekleurig, aardtinten, basic kleuren en andere lichte tinten die bij de babyhuid passen, zijn een geweldige optie. Kleine patronen voor meisjes of moeders zien er prachtig uit op foto's. Probeer neon- en felle kleuren en grote logo's op t-shirts te vermijden. Het dragen van loszittende kleding zoals jurken of een luchtige blouse zal het meest comfortabel zijn. Effen t-shirts en broeken/jeans zijn ideaal voor vaders.

 

·     Visagie & haarstyling:

Wil je het maximale uit je fotoshoot halen? Verwen jezelf dan met de luxe van visagie & haarstyling. Hou rekening met 1 uur voorbereidingstijd.

 

·     Specifieke aanvragen:

Voor specifieke aanvragen door de klant zullen meer kosten in rekening worden gebracht. De fotografe zal dit te allen tijde met de klant communiceren. Dit kan gaan om bijvoorbeeld extra personen voor de geboekte shoot, specifieke bewerkings opties waar expliciet om wordt gevraagd of een maatwerkpakket met verschillende shoots. 

 

·     Uitzonderlijke situaties:

Natuurlijk streeft de fotografe altijd naar een zeer tevreden klant, gelukkiger kun je de fotografe bijna niet maken. Dan leest de fotografe graag met een stralend en lachend gezicht de eerste reacties van de shoot. Maar, een fotoshoot is niet altijd gegarandeerd succes. Het kan namelijk zo zijn, dat je na het zien van de foto’s, misschien een heel klein beetje teleurgesteld bent. Verwachtingen die niet zijn waargemaakt, of vind je het jammer dat die ene foto van je gezin er niet bij zit. Hier gaat de fotografe niet vanuit, en vind dit net zoals jij natuurlijk super jammer! Laat het de fotografe dan binnen een week na ontvangst weten , dan zoeken we samen naar een passende oplossing voor beide partijen. 

 

·       Geef een fotoshoot cadeau:

Voor een verjaardag of andere gelegenheid is het geven van een cadeaubon voor een fotoshoot altijd een goed idee! De cadeaubon voor een fotoshoot kun je op verschillende manieren samenstellen: de waarde voor de fotoshoot aangevuld met een tegoed voor extra producten en/of diensten. Voor meer informatie kan je ons mailen. (info@jijenikfotografie.nl)

 

·     Commerciele en zakelijke doeleinden:

Bij het boeken van een fotoshoot geeft de klant toestemming om de gemaakte foto’s te gebruiken voor zakelijke en commerciele doeleinden (zoals social media, website etc.) Wil de klant een specifieke foto niet online hebben dan kan dit overlegd worden met de fotografe. Wanneer de klant geen enkele foto online geplaatst wil hebben, dan moet dit tijdens de fotoshoot bekend gemaakt worden. Er worden nooit foto’s zonder toestemming naar een ander bedrijf doorgegeven. Ook bij publicatie in bijvoorbeeld een (online) magazine wordt toestemming gevraagd.

 

·     Bewerking:

Voordat je bij JIJ & IK Fotografie hebt geboekt, heb jij als klant vast al wat voorwerk gedaan. Natuurlijk wil je weten wat je kunt verwachten, en dus gaat JIJ & IK Fotografie er vanuit dat wanneer je voor onze diensten als fotografe hebt gekozen, je voor een eindproduct met persoonlijke stijl kiest. JIJ & IK Fotografie zal altijd haar uiterste best doen om dit te leveren. Het kan natuurlijk zijn dat je graag kleine aanpassingen wilt laten doen zoals bijvoorbeeld een rood vlekje of een haartje wat de fotografe over het hoofd heeft gezien. Laat dit dan in elk geval binnen een week na oplevering weten, dan past de fotografe het voor je aan. JIJ & IK Fotografie deelt haar originele & onbewerkte foto’s niet.

 

·     Annulering:

In het geval van annulering van de opdracht door de klant, heeft de fotografe recht op de 25% van de overeengekomen vergoeding, in verband met misgelopen inkomsten. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoshoot besloten.

 

·     Overmacht:

Het kan gebeuren dat een fotoshoot door overmacht (ziekte e.d.) niet door kan gaan, waardoor de fotografe niet aan de afspraak kan voldoen. Natuurlijk gaan we allereerst opzoek naar een oplossing zoals bijvoorbeeld het verplaatsen van de shoot. 

 

·     Naamsvermelding:

Bij het gebruiken/publiceren van de foto’s door de klant, bijvoorbeeld op social media, dient altijd de naamsvermelding van JIJ & IK Fotografie vernoemd te worden.

brush_stroke_4.png
brush_stroke_4.png

Algemene voorwaarden

Contact

Zamenhofstraat 108 unit 316

Amsterdam, 1022 AG

info@jijenikfotografie.com

bottom of page